24 april

Klockan är tio i sex och jag är inte speciellt pigg. Ingen skönsömn i natt inte. Men solen håller på att gå upp och det är otroligt vackert. Jag gillar det. 

johanna

21 april

Efter att ha burit runt på mina deklarationspapper i drygt två veckor så tog jag nu tag i det och satte mig ner och läste dom grundligt. Började med de norska där jag trodde att jag var säker. Det visade sig dock ganska snabbt att det var svårt att få till det där standardavdraget. Paniken började komma så smått så jag hörde av mig till en norsk vän som lovade att hjälpa mig imorgon. Sen gick jag då över till den svenska, paniken la sig, allt verkade vara rätt. Men så kom det som fick mig att sitta still och räkna i ca tre timmar. Deklarationen ifrån frankrike som ska räknas in i den svenska. Ojoj, inte det lättaste. Bara av att titta på dessa papperna så kände jag att jag aldrig mer ska jobba utomlands, eller kanske be om lite mer hjälp nästa gång jag ska deklarera. Men jag tror nog att jag fick till det där på slutet, ska nog kunna gå vägen detta. 

Det var väl i stort sätt det jag hann med idag, det och lite solning på akkerbrygga efter jobbet. Fick pratat lite med Ida som är på semester i Sverige också, dagens höjdpunkt. 

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma mig bort. 

johanna


18 april

Uppdatering är väl nödvändigt. 

Minst en gång i varje inlägg lyckas jag klämma in att tiden går fort, skrämmande fort ( härmed avklarat den biten även i detta inlägg) men detta till trots så kan jag inte se någonstans att Oslo rör sig framåt i tiden. Samma tråkiga gråa regniga väder varje dag. Eller kanske inte varje dag för ibland när jag tittat ut ur butiken så ser jag att solen är framme men detta sker vanligtvis mellan 9 och 17 när jag är inspärrad. Fast nu ljuger jag kanske lite för igår så höll sig solen framme till efter arbetstid så jag, Fifi och Anja kunde sitta ute och fika i solskenet i flera timmar. Helt underbart härligt var det, speciellt glad var Fifi för hennes tid på Zara karl johan avslutades igår, just det tyckte inte jag och Anja var lika kul. 

Ikväll ska jag försöka peppa upp mig själv och dra mig ner till city och ett födelsedagsfirande. Kan bli kul.

johanna

14 april


Tillbaka till ensamheten.

Tack för 5 fantastiska dagar. Jag saknar er varje dag.

3 april

En fredagskväll men så ska det låta, eftersom att det är Millans favoritprogram och hon åker till Sverige imorgon. Och sen blev det grillat som faktiskt denna kvällen var riktigt roligt. Nu verkar det bli Troja. 

Spännande dag på jobbet. Lastbilen som skulle ha hämtat våra 90 boxar igår kom idag istället så alla fick hjälpa till och köra boxar i hela butiken. Problemet var bara att Zara ligger på Karl Johans gate och den lutar, detta resulterade i all alla boxarna fick en väldig fart ner för gatan. Och jag kan säga att jag var inte den enda som skrattade, fredagspigga människor ute på shopping fick till och med fram kameran och allt blev förevigat. 

Men dagens höjdpunkt är att jag har pratat med min kära bror. Äntligen! Kan inte säga annat än att jag längtar oerhört mycket till onsdag när jag kommer hem. 

Imorgon ska jag vila mig, känt mig lite dålig på sistone. Hoppas att det blir fint väder. 





1 april

Åh våren tror jag är här. Idag när jag kom ut från jobbet så kändes det så underbart. Solen lyste skönt, fullt av liv på Karl Johan och en skön gatusångare sjöng "fast car". Det var så underbart så jag tog mig en långpromenad till Grunnerlycka och hälsade på Terese som köpt en söt bernersennervalp, sen blev det en promenad vidare med Emilia. Lovely. 

I tillägg så är det ju faktiskt bara exakt en vecka tills jag kommer hem, vilket ger mig fler feel good känslor. Att sen jobbet taggar ner feel good känslorna en hel del ska vi inte prata om. Imorgon blir tredje leveransdagen på rad som vi slår rekord på antalet varor som faktisk jag ska ta hand om. Allt ser ut som en katastrof, alla cheferna är där hela tiden och jag håller 
på med min slututvärdering på min utbildning (får jag mitt kontrakt nu så är det enbart för att de tycker synd om mig). 

Nej det var den uppdateringen jag hade att bjuda på. 

See you soon. 



RSS 2.0