29 juli

15.45 igår, dagens arbete var nästan slut när jag för sista gången gick ner i den svettiga källaren för att fylla upp med lite Colomba. Längst in i källaren som verkligen är gjord för dvärgar så står flaskorna och när jag böjer mig ner för att plocka upp dessa skönheter så....bom. En 220 volts sladd stack ut från vattenberedaren och träffar mig rakt i revbenen. Vilken överaskning och fy vad ont det gjorde. Men ni behöver ej frukta, det enda som hände var att jag tappade andan, antagligen från chocken.

Det var väl det som hände mig igår skulle jag tro. Ida trampade på ett spik och skadade sig hon med, lilla Ida.

Idag har jag försökt ligga på stranden men med risk för att smälta så gick jag upp igen.

Nu ska jag läsa ut min bok "Mig äger ingen" innan jag böjar jobba klockan 16.

Puss på er


26 juli

Tiden här går ju så otroligt fort, varje gång jag sätter mig här för att uppdatera er lite om mitt liv så blir jag förvånad över datumen. 26 juli, nästan augusti.

Igår var jag ledig så då åkte jag och Anna ut på en heldagsutflykt. Vi började med att åka till andra sidan ön, en stad som heter St Florance, hur mysig som helst med en massa serveringar och småbutiker. Därifrån tog vi båten till en paradisstrand som heter Luno. Kristallklart vatten, verkligen så klart. På kvällen tog vi båten tillbaka och körde upp i en bergsby som heter Murato. Där tog vi värdens mysigaste kvällspromenad, klockan var 19.00 och det var 30° grader vilet säger en hel del om temperaturen här. Bästa middagen på länge åt vi sedan i Moiani innan vi körde hem.



Med andra ord hade vi en riktigt riktigt skön heldag, den bästa på länge.

Ojoj nu kommer de nya gästerna så nu får jag nog flytta på mig.

Hoppas att ni har det bra där hemma

Sakna er


22 juli

Okej, då var jag tillbaka igen. Detta firades med resturangesök i hamnen och en segeltur med rosévin. Badade där mitt ute i havet, helt kristallklart vatten. Helt underbart!

Sen har mest tiden rullat på. Känns inte som att jag var borta så länge. Lite nytt folk bara sen är det mesta som vanligt. Varmt är här med, riktigt riktigt varmt. Det har jag ju saknat.

Nej det var nog allt som jag ville uppdatera er med just nu. Saknar er!

Kram Johanna

RSS 2.0