Okt. 26, 2009

Just nu finns det nog ingen jag saknar så mycket som det här lilla djuret. 
Att kunna ringa hem och prata med familj och vänner hjälper väldigt mot saknaden men att lämna mina små hundar gång på gång utan att förklara är inte lika lätt. 

Och att den här lilla gubben är speciell går inte att undgå. Jag var bara 15 år när jag köpte honom men det var det bästa jag gjort (näst bästa var Othello :) ). 

Vad jag än bestämmer mig för att göra inom den närmsta så ska mina två älskade små hundar vara med på det, nu är jag trött på att sakna dom. 

Bara två dagar tills jag kommer hem och jag kan lova er att jag går ingenstans dit mina hundar inte får komma för jag tänker spendera all tid jag bara kan med dom. 



22 oktober

Har haft en fruktansvärd dag! 

Kan dock bli bättre eftersom att jag snart ska gå och fika med Signy. 

Stort grattis också till min älskade storebror som fyller 24 år idag! 

19 oktober

Tillbaka till verkligheten efter en FANTASTISK helg med Ida som flög in från Schweiz. Vi har försökt att beta av alla Oslos turistattraktioner som Vigelandsparken och Operahuset och några av mina favoriter som favoritcaféet och Grrünnerlökka och det hade inte kunnat vara underbarare. Bara att få umgås med den här underbara människan betyder så mycket för mig så nu kan jag säga att jag känner mig lite ensam. Ensam med ett nyfunnet behov av kaffe och en hel del punschpraliner som mien skätt lämnade efter sig. 
Imorgon är det den viktigaste inventeringen för min del hitentills så nu gäller det att bli lite utvilad. 
Sov gott.

7 oktober

Hon som bodde i vår lägenhet har varit här och hämtat en del prylar som hon hade kvar ( trots att det var 8 månader sedan hon flyttade!) Men det som slog mig var att jag tyckte ju knappt att hon hade något kvar här och trots det så fyllde hon tre sopsäckar. När jag såg detta så slog rädslan mig. Hur ska jag någonsin kunna flytta härifrån och få med mig mina saker. Började fundera på vad jag har här och kom underfull med att bara mina väskor kommer att ta upp en hel resväska och sen ska vi inte ens prata om mina kläder, eller jackorna för den delen. Försökte beskylla Emilia för att en del av jackorna var hennes men det gick ju inte så bra, jag fick erkänna att alla var mina.

 

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig för den tanken gjorde mig väldigt trött. Det hjälper inte heller mot tröttheten att det inte blir ljust här före klockan sju. Jobbigt.

 

Imorgon är det bara en vecka tills värdens bästa Ida kommer och hälsar på direkt från Schweiz. Tiden har gått så fort att jag knappt ens har hunnit tänka på det men det är helt sjukt. En hel helg av kvalitetstid med en av mina bästa vänner. Så lång tid har vi inte spenderat med varandra på ett och ett halvt år. Ska bli helt underbart, gud vad jag längtar.

 

Sov gott, kramar johanna


3 oktober

Det är kallt kallt kallt här! Och jag har precis gjort ett uttalande om att jag aldrig mer kommer att gå upp ur min säng. Det måste jag nog snart bryta även om jag hade kunnat tänka mig att spendera hela mitt liv här just nu. 
Ikväll tänkte jag att jag skulle fira söndagsledighet med att gå på fest med några tönsbergare. Antagligen kommer jag inte ens förstå vad de säger. Har det nog bättre under mitt täcke!
Kram på er

RSS 2.0