17 november

Som vanligt efter det att jag har varit hemma på semester så tar det ett tag att komma igång med mitt lilla bloggande men nu tänkte jag ta mig tiden att skriva några rader om vad som händer här i Oslo. Och detta trots att jag har inventerat i 12 timmar på jobbet idag. Men det gick väldigt bra, över förväntan så jag är trots allt fortfarande pigg. Kanske är bra om jag kan varva ner lite genom att skriva. För det är en sak som jag har fått lite svårt för på sistonde, att somna. Igår var jag tvungen att ligga och lyssna på Björn Melanders, "musik för inre harmoni", för att jag skulle somna och vi kan ju bara alla inse att det är inte så charmigt. 

Annars så har det hänt lite saker här i Oslo. Jag har sagt upp lägenheten och jobbet och tänkte flytta till Sverige 2010 så det känns väldigt spännande. Tittade igenom min kalender igår och upptäckte att jag faktiskt har något inboka varje helg tills dess att jag åker härifrån vilket antagligen blir den 23: december. Den enda helgen som jag inte planerat något är den sista helgen så då gäller det väl att säga hejdå till Oslo den helgen. Känns väldigt väldigt märkligt och redan mer sorgligt än vad jag trott, men jag glädjer mig väldigt till att flytta till Sverige igen då. 

Nej men med tanken att det är slutinventerat på Karl-Johan så plockar jag fram den inre harmonin och går och lägger mig då. 

Sov gott. 


RSS 2.0