20 juli

Den här dagen kan man kanske inte säga började på det mest önskvärda sättet. Med massor av regn och vetskapen om en försenad leverans släppte jag min nya  favoritbok och soffplatsen och gick ner till jobb. I väntan på leveransen bestämde jag mig för att sortera och ställa i ordning alla prisskyltarna. Låter kanske inte så jobbigt men nu är detta stora prisskyltar i stål som är tunga och vi har ca 50 stycken i olika storlekar. Ja i alla fall så lyckades jag få upp alla på en hylla och sorterade dem så fint. Men nej, jag skulle bara rätta till den översta av de fem hyllorna liiite. Det borde jag inte ha gjort för det visa sig att den var lite lös, så den trillade ner på den andra hyllan, den hyllan trillade ner på den andra hyllan och den fjärde och alla de ovanstående hyllorna trillade rakt ner på mig. Fick alla hyllorna och mina välsorterade priskyltar mitt på armen (kanske var det så att jag hade en väldig tur som inte fick alla stålstativen i huvudet, kanske) så nu håller armen på att ändra färg från blå till lila, vackert och lite smärtsamt.

 

När jag hade återfått känseln i min kära arm och lugnat ner mig en aning så kom faktiskt leveransen och turen vände lite. Inga olyckor resten av dagen men mitt inplanerade eftermiddagssocialiserande med Anja insåg jag snabbt att jag fick avboka när jag fick höra att herr direktör kommer och hälsar på på onsdag. Och det verkar som att det är mitt område som kommer att hårdgranskas. Det positiva i detta är för det första att om jag jobbar duktigt de här dagarna så kan jag ta ledigt på fredag när min kära kusin kommer och hälsar på och för det andra så tycker jag att det är fantastiskt roligt när den holländska jätten kliver in i sin alltid beiga dräkt och visar vem det är som bestämmer. Just nu ligger vi på nivån ”trevligt att träffas igen” vilket inte innebär lite, man ska vara glad om man får en blick av herr direktör, ännu gladare om man blir tilltalad. Kanske kan jag till och med gå från ”trevligt att träffas igen” till ”kindpussen” men då måste jag verkligen imponera på onsdag, kanske till och med kasta ur mig något franskt ord.

 

Nu är det nog bäst att jag går och lägger mig med min bok om jag ska orka imponera. Dessutom måste jag fundera på vad som hände med alla kastanjeträden i allén här utanför. Löven börjar bli bruna och mig veterligen så är det något som händer på hösten, inte kan det väl vara höst redan? Vad hände?

 

God natt. 


18 juli

Tillbaka från semester och Sverige. Lite ensamt måste jag ju säga, speciellt nu när Emilia har gått på semester och åkt till Sverige i, hör på detta, 4 veckor! Helt galet .  

Semester hemma var som vanligt helt fantastisk med massor av mys, vänner och familj. Och Ida var hemma! det var helt underbart. Men nu tänkte jag att jag ska jobba och stå i i ett tag. Är lite bekymrad över att faktiskt inte vara ledig en enda gång i höst/vinter. Hur ska jag klara mig i detta landet? Hmm jobbigt. 

Nehe, nu är det tillbaka till verkligheten igen och just idag betyder det tvätta. Ikväll är det bio och förhoppningsvis utgång. 

Take care! 



1 juli

Ledig dag! Vilket har inneburit en tur till Oslos enda strand, Huk. Väldigt varm och skönt. Men sen när vi bestämde oss för att åka hem så kom plötsligt det ösregnet som har legat och tryckt i två veckor. Ett riktigt riktigt ösregn. Men nu är det fint igen. Märkligt. 

Nu ska jag nog gå hem och packa, jag åker ju på semester på fredag, lovely. 

Ses snart! 



RSS 2.0