25 augusti

Ett tag sedan jag uppdaterade här men allt är bra. Har lite jobbiga beslut att fatta bara, det tycker jag inte om så det är väl mest det min lediga tid går åt till. Att fundera. 

Nej känner inte att jag är så sugen på att skriva något mer faktiskt. 

Hoppas att det är bra med er alla! Jag saknar er, min familj, mina vänner, min släkt, mina djur. Just nu saknar jag nog att vara hemma. 

johanna

5 augusti

Kanske får ta tillbaka delar av mitt förra inlägg för nu visar det sig att dagen har varit mycket fin med en ganska hög temperatur, kanske så pass att det kan kallas sommar. Enligt tidningarna så är sommaren tillbaka. Eller hur, mig lurar ni inte så lätt.

 

Fint väder eller inte, jag har fått större bekymmer att tänka på. Svininfluensan har nämligen nått oss. Och då menar jag faktiskt inte oss som i Norge eller oss som i Oslo utan vi som jobbar på Zara. Två av oss har nu fått diagnosen svininfluensa. Och det är inte så iheller att de har gått hem och mått dåligt och gjort någon slags självdiagnos. Nej de har faktiskt varit hos en äkta läkare så det kan inte vara mer äkta än såhär. Men jag vet inte, jag tänker att man kommer väl få det förr eller senare och då kanske det är lika bra att få det avklarat så jag känner mig inte speciellt orolig. Får jag det så får jag det, annars har jag tur och får inte det. Det värsta scenariot är ju om alla andra får det och jag står själv i butiken, det blir ju jobbigt. Aja vi överlever.

 

Nu ska jag lämna det här 50-tals programmet på tv och gå ut en sväng. Kanske ska ta med mig paraplyet trots den klarblåa himlen.. Man vet ju aldrig. 


3 augusti

Efter en tid här i Norge så har jag konstaterat att ”it-plagget” här, stövlarna faktiskt inte bara är praktiska utan en nödvänlighet för att inte få vattendjur till fötter. Även om jag inte har inhandlat detta så har jag i alla fall det näst bästa, ett paraply. Inte för att fötterna mår bättre av det men man slipper att få den där frisyren som lätt kan orsaka skrattanfall på jobb. (Endast på jobb eftersom folket på stan är för upptagna med att hålla sina paraplyn i schak för att kunna se något alls) Idag funderade jag på om jag skulle inhandla ett par stövlar men eftersom jag framåt eftermiddagen kom ut i dagens kyla så tänker jag att jag lika bra kan köpa mig ett par skridskor glida till jobbet istället för i natt är jag helt säker på att allt regn kommer att frysa till is. Dessutom behöver jag inte ens anstränga mig eftersom den här nuvarande stormen nog kan blåsa mig till jobb eller i värsta fall om man ska vara lite realistisk förstöra min bästa vän, paraplyet.

 

Men jag är inte bitter över detta. Kanske bara lite tvivelaktig angående mina beslut när jag ser att förra årets ”it-plagg”, bikinin, (som för övrigt användes fram till slutet av september) fortfarande ligger i oanvänd i gardroben. Och jag kan ju säga att den inte kommer att användas i år, ryktet går att den så kallade sommaren är över och chockenrande nog så gick den direkt till vinter.

 

Jaja dags att komma över detta. Och att komma över ett par stövlar för det här är ohållbart, jag kan inte leva såhär.


RSS 2.0